طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه

۱۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۰۳
کد خبر: 84460604
طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه

فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی:

  • نمک: ۴۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت رب گوجه فرنگی:

۱. ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.

۲. گاز را روشن و صبر می‌کنیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه‌فرنگی‌ها خیلی راحت جدا می‌شود.

۳. بعد از اینکه گوجه‌ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم و یک توری با سوراخ‌های ریز را آماده می‌کنیم.

۴. سپس گوجه‌ها را از توری رد می‌کنیم تا پوست و دانه‌ها جدا شود.

۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

۶. سپس زیر گاز را خاموش می‌کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب‌های مورد نظر می‌ریزیم و فریز می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • ۱۹:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    20 2
    این چه دستور پخت رب هست؟ باید زمان تقریبی داده بشه! ضمنا نمک ده دقیقه آخر و در غلظت مناسب رب اضافه میشود اگر از ابتداء به پوره گوجه‌فرنگی نمک زده بشه دائما به اطراف پرت میشه!! ضمنا هر حدودا ده دقیقه باید همزده بشه برای اینکه محتوای قابلمه ته نگیره و رب سیاه و تلخ نشه
    • IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۲
      0 0
      اول شستن،بعد خورد کردن،بعد آبگیری بوسیله مخلوط کن یا با دستگاه که در مغازه ها انجام میدن،بعد آب گرفته شده از صافی که روی یه دیگ گذاشته شده رد میکنیم و تخم گوجه و پوستش رو جدا میکنیم ،و در اخر هم می جوشانیم تا آبش بخار بشه و به غلظت برسه و در نهایت نمک اضافه میکنیم به این دلیل که حساب شوریش با چک کردن دستمون بیاد، به همین راحتی،
  • محسن IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    12 11
    به نظر من اگه ابی که گوجه ها رو دران نرم کردهایم را دور بریزیم و بعد از صافی رد کنیم از عصاری مانده هم میشود چاشنی درست کرد به سلیقه خودمان.
  • اصقر IR ۱۰:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    23 1
    نمیخاد پوستشم بگیریم اولا گوجه رو پس از شستشو داخل دبه میریزیم نمک میپاشونیم بعد چنگ میزنیم در دبه رو میبندیم هر سه یا چهار ساعت چنگ میزنیم بعد 24ساعت گوجه رو داخل میکسر اب میوه گیری میریزیم که هر بار پارچ شیشه ای میکسر پر شد ظرف ده تا بیس ثانیه کاملا اب وصاف میشود بسته به سلیقه میتونید یک دقیقه هم میکسش کنید واین کار رو تا اتمام همه گوجه ها انجام میدید بعد اب به دست امده رو رویه گاز میگزارید تا پخته وغلیظ شود ....گوجه هم اگه از از تره بار ضایعات تهیه کنید خیلی به صرفه تر است کیلویی هزار تا سه هزار میباشد که باید شسته وقسمتهایه خیلی گندیده وسر سبزش جدا شود
  • یاس IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    4 2
    ما گوجه ها رو بعد شستن خورد می کنیم و با دست به اصطلاح چنگ می زنیم تا آب گوجه خارج بشه.بعد در طی ۲۴ ساعت چندین بار با دست له می کنیم می تونید از چکمه آب ندیده و نو هم استفاده کنید بعد که خوب له شدن از آبکش رد می کنیم که تخم و تفالش گرفته بشه و روی گاز می جوشانیم ۲۰ دقیقه آخر پخت رب نمک می زنیم و میزاریم خوب آب اضافی کشیده بشه و سفت شه. ما خود چهل ساله به همین شیوه رب خونگی درست میکنیم.الانم چند روزه مشغول همین کار هستیم.
  • ناشناس IR ۱۵:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    6 2
    من اول گوجه ها را می شویم بعد با چاقو به چند تیکه می کنم و داخل دبه می ریزم و وقتی دبه پر شددرش رو می بندم و جلوی نور خورشید می گذارم و هر روز دو بار قبل از ظهر و بعد از ظهر گوجه های خرد شده را چنگ می زنم تا رویش که یه لایه سفید تشکیل میشه قاطی بشه بعد از ۵ روز آبکش می گذارم و گوجه ها رو از آبکشی که سوراخاش ریزه می گذرونم، بعد اجاقی درست می کنم چوبها رو داخل اجاق می گذارم برای اینکه قابلمه رو آتیش سیاه نشه کل بیرون قابلمه رو با روغن مایع روغنکاری می کنم بعد محتویات گوجه را که از آبکش گذراندم رو تو قابلمه می ریزم و می زارم رو اجاق تا بجوش بیاد منتظر میشم تا کاملا آب گوجه بره و خیلی کم شه و محتویات گوجه یواش یواش سفت بشه بعد در این زمان نمک می ریزم و مقداری هم روغن اضافه می کنم بعد ش از رو اجاق بر می دارم در زمان پخت با ملاغه هم می زنم وقتی ربمون آماده شد می زارم سرد بشه بعد با قیف می ریزم داخل ظرف نوشابه پلاستیکی درش هم محکم می بندم اصلا هم خراب نمیشه ، خیلی طعمش محشر میشه
  • سکینه IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    2 1
    به این راحتی که این دوست عزیزمون گفتن نیست .
  • مهدی44/56 IR ۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    2 1
    سلام وخدا قوت ازاین که دارید محصولی با کیفیت و عالی درست می کنید بسیار سپاسگزارم الهی خیر بینی!!!!!
  • میترا IR ۲۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    7 0
    سلام. اگر دوست دارین رب گوجه ترش داشته باشین. اول گوجه هارو خورد کنید بعدش بزارید تو افتاد دو روز بمونه اونوقت بجوشانید. بعدش از صافی ردش کنید تا دوستاش گرفته بشه بعد دوباره بجوشانید. تا به غلظت برسه. ودیگه اینکه اصلا از گوجه له شده و ضایعاتی استفاده نکنید.
    • IR ۲۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
      0 0
      سلام ببخشید گوجه ی به شده رو میزارم تو آفتاب اونهم دوسه روز که بو میگیره و میگنده احتمالا کپک هم میزنه چطور میشه اینطوری رب درست کرد ؟؟
  • میترا IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    1 0
    ببخشید چنتا اشتباه داشت متن من. یکی اینکه گفته بودم پوستاش. که اشتباه نوشته بودم دوستاش. ویکی اینک. تو افتاب. بود که اشتباه نوشته بودم افتاد. با معذرت.
  • الهام IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    4 1
    خوشرنگ ترین و خوشمزه ترین رب ،رب آفتابی هست که گوجه ها رو درون قابلمه خورد می کنیم و۳روز در آفتاب می گذاریم سه روز بعد با آبکش قشنگ تفاله هایش را جدا میکنیم و در سینی ته چال دوباره در آفتاب می گذاریم ۲ روز بعد به محض اینکه رب شد برمی داریم (البته این مورد مال جاهای هست که آفتاب گرمی دارد و خونه حیاط دار😊
  • مهدی44/56 IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    3 0
    سلام و خدا قوت ازشما عزیز ان تشکر میکنم که طرزتهیه رب گوجه فرنگی در خانه آموزش دادید اصلا چیزی که با دست درست میشه بسیار خوش طعم و خوشمزه است اگر می خواهید از زندگی لذت ببرید تا جایی که می توانیدازتولیدات خود استفاده کنید که بسیار لذت بخش است ازشما تشکر می کنم وممنون می شوم که سایر مواد غذایی را آموزش بدهید و زندگی را شیرین تر کنید!!!!
  • مهدی44/56 IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    1 1
    سلام من از شما بسیار تشکر می کنم طرز تهیه رب خانگی را آموزش دادید اصلا هر چیزی که با دست درست میشه بسیار خوش طعم و خوشمزه است امیدوارم که سایر مواد غذایی را آموزش بدهید و خانواده ها را به کار وتلاش تشویق کنید و زندگی را شیرین تر کنید اصلا کار کردن بهترين تفریح است!!!!!
  • IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    1 0
    Cv to سلام اگر گوجه ها رو خورد و یک روز داخل ظرف مناسب با مقداری نمک بگذاریم رب حاصل کمی ترش مزه می شود.
  • ناشناس کتیران سفلی IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
    0 0
    برای همزدن گوجه ها را داخل سطل پلاستیکی محکم ریخته وبا دریل بر قی هم بزنید به این صورت که تیغ سبزی خردکن دستی جوش بدید سر ۴٠سانت میلگرد نازک بعد به جای مته ببندید و دریل تمام گوجه ها را۵دقیقه له می کند تو اینیستا عکس را می زارم